Om Fabrikantgruppen

Fabrikantgruppen består av 6 medlemsföretag som tillsammans anordnar informationsträffar och mässor för installatörer, konsulter och grossister inom VVS-branschen.

Vi ingår i Fabrikantgruppen 

 

Den internationella Geberit koncernen är marknadsledande i Europa för sanitetsprodukter och kan erbjuda unika mervärden inom både sanitetsteknik och badrumsporslin. Hållbarhet har varit en självklarhet i fler årtionden. Det lönar sig för miljön, samhället, kunder, partner, anställda och aktieägare. Vi tillverkar våra produkter på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Ifö var till exempel först i världen med snålspolande WC-stol, vilket nu är standard i hela världen. Ifö är numera den enda tillverkaren av badrumsporslin i Sverige. Transporter påverkar som du vet också miljön.

 

Redan 1876 göt Frost Matts Mattsson sin första vattenkran. Sedan dess har vi tillverkat blandare av hög kvalitet och med tidlös design i vår fabrik i Mora. I dag är FM Mattsson en av norra Europas största och modernaste armaturfabriker.
Hundratusentals kranar lämnar vår fabrik varje år och tar plats i kök, badrum och tvättstugor världen över.

 

Sedan 1952 har NIBE tillverkat energieffektiva och hållbara klimatlösningar för ditt hem. Allt startade i småländska Markaryd och vi värdesätter vårt nordiska arv genom att ta vara på naturens kraft. Vi kombinerar förnybar energi med ny smart teknik för att erbjuda effektiva lösningar så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid. Vårt breda utbud av produkter förser ditt hem med värme, varmvatten, ventilation och kyla så att du kan skapa ett behagligt inomhusklimat med låg inverkan på naturen.

 

PURUS presenterar marknadens bredaste program av golvbrunnar/golvrännor med tillbehör, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet.

 

Siemens Smart Infrastructure är världens ledande leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter och kopplar intelligent ihop energisystem, byggnader och industrier för att anpassa och utveckla vårt sätt att leva och arbeta.

Vi erbjuder ett brett spektrum av integrerade och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla.

 

Vi är ett globalt företag vars mål är att skapa innovativa lösningar för att möta världens vattenbehov. Tyngdpunkten i vårt arbete ligger på att utveckla ny teknik som kan förbättra hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vatten till naturen. Vi hjälper människor använda vatten effektivt, i sina hem, byggnader, fabriker och jordbruk. Vi har starka relationer till våra kunder som finns i över 150 länder. De vet att vi representerar en kraftfull kombination av ledande varumärken och expertkunskap som bygger på vår historia som innovatörer.